Selecteer een pagina

EVEN VOORSTELLEN!

Vivaz Ladies, Gents &More is een dames- en herenkledingwinkel aangevuld met diverse cadeauartikelen en accessoires. In het pittoreske hart van de Zilverstad vind je op Haven 51 de gezellige en laagdrempelige winkel met een net even anders dan anders assortiment. De combinatie van merken maakt van de winkel een echt must visit. Je mag een vriendelijk ontvangst, eerlijk advies en goede service verwachten. Eigenlijk ouderwetse service in een nieuw jasje. Bij Vivaz staat u als klant op nummer 1 en heb je nog een echte shopbeleving.

 

 

 

MARIJE

Sinds Januari 2015 ben ik, Marije de Bruijn, trotse en enthousiaste eigenaresse van Vivaz. Mijn droom is hiermee uitgekomen. Het voelt super om mijn diploma als imago styliste in de praktijk te brengen. Met eerlijk advies en tips help ik je graag om de juiste outfit voor je te zoeken.
Medio maart 2019 is Vivaz verhuisd naar de huidige locatie op Haven 51 en is mijn laatste wens uitgekomen: uitbreiding van het assortiment met een toffe collectie herenkleding met bijhorende accessoires.
Vivaz is een ruime en gezellige winkel waar je leuke dames- en herenkleding kan kopen inclusief een uitgebreid assortiment aan cadeauartikelen en accessoires.
 
 

TEAM VIVAZ

Team Vivaz bestaat uit 5 toppers die voor je klaar staan. Elk met ervaring en expertise om je een goed en eerlijk advies te geven voor een outfit welke aan jouw wensen voldoet en voor elke gelegenheid die er is. Met veel enthousiasme word je ontvangen in onze ruim opgezette winkel met een verrassend assortiment. Voor een gezellig praatje of een snuffel bezoekje bent u natuurlijk ook van harte welkom. Tot ziens @ Vivaz!